lördag 21 februari 2009

Skriller i solen!

Idag har hela familjen varit i Fjällnora utanför Uppsala och åkt långfärds-skridskor (ja, inte Siggan då, som åkte vagn). SÅ härligt! Solen sken, det var lagom kallt och vi hade god matsäck med oss! =) Sigrids farfar & faster och hunden Freddie var också med, mysigt! Men eftersom varken jag, Martin eller Sigrids faster har egna skridskor eller pjäxor så tänkte vi hyra där, supersmidigt tänkte jag, & billigt är det också! Men inte sjutton hade jag trott att halva Uppsala skulle vara där, & att alla skulle HYRA sin utrustning!!! TILLSLUT fick vi tag i pjäxor i rätt storlek som tur var! Pju!

Sigrid tyckte det var så härligt att susa fram på isen och sov gott nästan hela tiden!





Efter en skön tur i solen fick vi alla lite värmande och mättande fika,
det bästa med hela utflykten! =)


Så här var Sigrid klädd under overallen (ingen body eller byxor) när vi kom hem från skridskoutflykten. En "liten" olycka, som sträckte sig ända upp till nacken, inträffade efter skridskoturen och mamma & pappa hade varit klantiga och inte tagit med ombyte, för en gångs skull. Men Siggan var minsann glad ändå! =)

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Vilka härliga bilder!! Mysigt att vara ute när det är så fint väder! Bra att kunna ta till vällingflaskan när det är så kallt ute! Hon ser ju riktigt nöjd ut fastän det hände en liten olycka,,hehe!
    Ser att du nu fixat en besöksräknare, bra jobbat! ;) Hur går det med att Sigrid ska somna själv på natten? Här går det inget vidare...Men det är svårt att "låta henne skrika", då jag är rädd att Malte ska vakna...Blir kanske bättre när man slutar amma, för nu ska här ligga och snuttas typ varannan timme.
    Ha en bra vecka! Kram Fia

    SvaraRadera
  2. Hej! Ja inte hade man velat amma ute i den kylan, tur det finns flaska! =)
    Går rätt bra m att somna själv för S. Vi har just börjat men igår gick det på 20min!! Fast då var jag eller M inne hos henne nästan hela tiden för hon gnällde så, o hon hade sovit rätt lite på em/kvällen.
    Så ikväll fortsätter vi, håll tummarna för att det går lika bra då!!!
    Carolin

    SvaraRadera
  3. vilka härliga bilder
    riktig glad och go är sigrid
    kram

    SvaraRadera