lördag 28 mars 2009

På pappas jobb!

Igår var jag & Sigrid på långresa till Bro, till Martins jobb alltså. För Martin tar det ca 35 min med bil till jobbet, för oss tog det 2 tim 15 min!!! Vi åkte buss hemifrån kl 9.30, tog sen tåget till Stockholm & sen pendeln till Bro o där mötte Martin oss med bilen! Ingen liten resa, men Sigrid var duktig o skötte sig utomordentligt.

Martin var väldigt stolt o gick från rum till rum o visade upp Sigrid. T.o.m de stora skäggiga grovarbetarna föll för hennes charm & sa att de blev lite sugen på småbarn igen... Ja, vem vill inte ha en liten sötis som Siggan??? =) Vi följde med o käkade lunch på en golfrestaurang och satt sen o lekte på Martins kontor medan han hade telefonmöte. En mysig dag och det var skoj få se Martin jobba, jag har ju varit på hans jobb förut, men nu fick vi sitta med o "tjuvlyssna", väldigt roligt! =)

På tåget till Stockholm fick vi sällskap av Sigrids kompis Ida o hennes mamma Ulrika. Tjejerna satt riktigt bra på brickställen! =)


Sigrid & Martin jobbar!

Det har varit väldigt soligt här i Uppsala så Sigrid har fått sina första solbrillor!

Cool tjej va?! =)


1 kommentar:

  1. Hej!
    Ser mysigt ut att åka tåg på brickan!
    Martin ser så stolt ut (med all rätt!). Kul att få besök och visa upp sin lilla skatt!!
    Ser att ni hunnit skaffa solbrillor, tänkte höra om Sigrid ville ärva Melanies (som bara blev använda typ 2 ggr eftersom hon vägrade ha dem på sig). Då får de gå i arv till någon annan istället.
    Känns roligt att vi ses snart!
    Kram Iréne och kusinerna + morbror hälsar också

    SvaraRadera