tisdag 5 maj 2009

Valborg i Uppis No 7.

Så har sista april passerat o jag & Sigrid firade dagen traditionsenligt (ja, för mig iaf, det var ju första ggn för Sigrid) med picknick i en av stadens parker tillsammans med systergänget! Vi hade tur med vädret som vanligt o solen sken från en klarblå himmel, det blåste lite kallt ibland men solen värmde skönt. =)
Sigrid hade med sig ett helt gäng leksaker för att klara dagen stilla på en picknickfilt, men dom egna leksakerna är inte så roliga längre. Numera är det mammas o pappas telefoner, fjärrkontroller, gardiner, skålar o toapapper som gäller, MYCKET roligare än leksaker! =D Elviras hammare som låter när man hamrar var också rätt skoj! =)



Lek, mys o mat i solen!

På kvällen blev det grillning med hela gänget hos Lotten & Skans. Vi hade med oss pyjamas & välling till Sigrid o hade tänkt få henne att somna i vagnen vid 20-tiden som vanligt, men Siggan hade andra planer o tänkte minsann inte missa en så rolig partykväll. Hon hade fullt upp med att busa, leka o dansa med Karin & Elvira. =) Så inte förrän vi tog taxi hem somnade lilla skruttan, helt utmattad!




Piggaste tjejerna! =)

1 kommentar:

  1. Hej!
    Vilken härlig valborg! Kul för Siggan att umgås lite med jämnåriga och sno deras leksaker med! Klart man ska vara uppe läääänge med mamma och pappa när det är fest...hoppas hon sov desto längre dagen efter! :)
    Kram Fia

    SvaraRadera