lördag 9 maj 2009

Mys med mamma/mormor!

Tiden går alldeles för fort när man har roligt. I onsdagskväll kom mamma hit och idag var det redan dags att säga adjö, tills vi ses nästa gång efter midsommar! =( Sigrid (o jag med) har haft så himla mysigt med sin mormor, det var kärlek vid första ögonkastet för dom båda! Den blygsamhet/försiktighet man har sett hos Sigrid ibland syntes inte ett spår av. =)




Världens bästa mormor! =)

Sigrid vaknar ju redan kl 06, långt före mormor, men efter ett tag lyckades hon väcka henne med sitt "non stop"-babbel & tjoande. Då fick de mysa & leka i soffan tillsammans, morgonstund har verkligen guld i mund, iaf ibland! =)


Lek i soffan när mormor äntligen vaknat!


Igår var vi o kollade på ett dagis här i närheten. Helt otroligt att det redan är dags att börja fundera på sånt, men vill vi ha plats i januari är det nu man ska söka... Det var iaf ett jättemysigt dagis med väldigt lummig och stor uteplats, med både grillring, "balans/hinderbana", egna odlingar o sittplatser ute under tak. Hoppas verkligen Sigrid kan få gå där, det ligger nära o öppnar 6.30, helt perfekt för oss! =)

Sigrid har börjat med ett nytt ljud. Oftast kommer det när hon är ivrig eller anstänger sig, som här när hon försöker ställa sig upp på alla fyra, gång på gång. Jobbigt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar