tisdag 28 april 2009

Härliga helg

Oj vilken härlig helg det blev, trots att Martin var på fest i Stockholm på fredagen o kom hem smått bakis på lördagen... Men han fick bita ihop o ta en promenad med mig o Sigrid till stan. =) Där åt vi sen lunch/tidig middag på en uteservering vid ån o njöt av det härliga vädret, i bara linne! =) Sigrid ville bra gärna smaka på vår mat o vi fick vara på vår vakt så inga händer hamnade i tsatzikin eller bland potatisen.... Hon fick nöja sig med yoghurt, stackarn...
Sen promenerade vi hem igen efter att ha köpt lite sommarkläder till Sigrid. Det blev ett par byxor i strl 80 o ett par i strl 86!!! Och de sitter perfekt! =) Lilla gumman är på väg att bli stor, men de var verkligen små i storleken! Så just nu har hon kläder i alla storlekar mellan 50-86! =) Men pyjamasen i strl 50 är det nog dags att lägga undan snart. =)

Pyjamas i 50/56 & nya byxor i 86!
Så typiskt att den inte går att klicka på då, ni får använda förstoringsglas! =)

På söndagen åkte vi ut till Rimbo. Är så skönt komma ut på landet när solen skiner o det är varmt i luften, det känns så instängt med en lägenhet sånna dagar, alltså typ hela sommaren... Så visst finns en längtan efter ett hus, men det får vänta ett tag till. När vi var där passade vi på att tvätta bilen, vilket inte är det roligaste men tyvärr nödvändigt. Sen tog Martin en golfrunda med pappa Anders o syster Loise medan Sigrid o jag var hemma o lekte i solen med farmor & hunden Freddie! =)



Söndagsmys i Rimbo!

2 kommentarer:

  1. Hon har verkligen vuxit lilla Siggan. Tänk i sommar när ni kommer hem. Då kommer våra småttingar att nästan kännas lika gamla. Himlar vad tiden går fort.

    Vi hörs, Kram Challan

    SvaraRadera
  2. Härliga vårbilder! Stora "lill-tjejen", det händer så mycker första året, man hinner ju nästan inte med. Kram på er

    SvaraRadera