onsdag 22 april 2009

Senaste nytt

Tiden går i en rasande fart, det märker man på Sigrids utveckling. På lördag blir hon hela 7 (!!!) månader! Hennes senaste "nyhet" är att GÅ! Ja, inte helt själv då... Men när hon står på golvet o man håller henne i händerna går hon verkligen framåt! Allra snabbast går det när hon får syn på Tussen! Men mamma med kameran i högsta hugg funkar också rätt bra! =) Försökte filma men det blir ju så klart aldrig lika bra då... Men här har ni bevis iaf! =)




En annan nyhet är att man nu inte kan ha nånting framme på soffbordet. Hennes armar har blivit dubbelt så långa o hur man än gör så får hon tag i saker o ting.




Nu är det inte ens en månad tills vi åker iväg till Sicilien. Ska bli så kul! =) Men det är en hel del att fixa innan dess. Solkrämer, bikini, tunna långärmade klänningar till Sigrid (hur man nu hittar det?), vattenkokare att ha på hotellet till Sigrid, pass har vi precis fixat men inte hämtat ut, och så måste vi ordna en sulky eftersom vi glömde ta med den vi skulle låna från Övik... Jaja, iväg kommer vi alltid, det finns ju affärer där med! =)




Tuffing redo för Sicilien! =)

4 kommentarer:

  1. Lilla sigrid blir nog tidig att gå, hon verkar ju jätteintresserad av det :)

    Ja fy vad härligt för er att åka utomlands, är inte ett dugg avis :)

    Kram kram till er från Hilma och mig

    SvaraRadera
  2. Vad duktig du är Sigrid, du kommer gå långt innan Elvira ens kommer på tanken;). Har du provat din fina gåvagn än? Kram kram

    SvaraRadera
  3. Pappa har försökt få mig att gå med gåvagnen, men som ni kanske såg på filmen så vet jag inte vad Balans är ännu! Så gåvagnen får stå parkerad ett tag till!
    Kram / Sigrid

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Så duktig hon är er lilla tjej! Å klåfingrig ser jag! :) Ruskigt långa armar kan dom ha när de ser nåt de vill ha! Här får man verkligen passa sig vad man lägger på bordet, och ALLT ska ju in i munnen...:)
    Hoppas att du och Siggan får en härlig helg i solen, visst är det skönt nu när man bara kan ta med sig mat och de kan äta i vagnen, perfekt!!
    Kram Fia

    SvaraRadera