onsdag 30 juni 2010

6 månader senare...

Nu är det verkligen dags att jag återupptar bloggandet. Har velat göra det länge men har aldrig tagit mig tid att skriva detta mastodontinlägg som ska innefatta vad som hänt de (numera) senaste SEX månaderna.

Vi tar det från början: =)

I janurai var det dags för Sigrid att börja på dagis. Den underbara tiden som föräldraledig på heltid var över (för denna gång iaf)! Dagis-starten var inte helt problemfri utan började med mycket gråt från både Sigrid o även mamma ibland. Men efter de två inskolningsveckorna som vi båda spenderade på dagiset, (jag fick sitta i personalrummet med andra föräldrar som också väntade på att antingen få rycka ut o trösta eller på att dagen skulle ta slut så man fick gå å träffa sitt barn och få veta hur det egentligen gått) vände allt och dagis blev det roligaste som fanns. Sedan dess har det bara varit glada miner och prat om "DAGI" nästan dagligen! =)

Lite bilder från sommarfesten på dagis.
Sångstund, Favoritleksaken: Cykeln, Teknik- o vattenlek och Favvo-fröken Barbro! =)


Påsken spenderades i fjällen med mormor, morfar och morbror med familj. En riktigt mysig vecka med skoteråkning, mat på fjället, skidåkning och massa mys!






Vi får nog säga att vi klarat oss väldigt bra från sjukdomar hela våren trots nya dagisbaciller o allt! Kanske vår tös har ett starkt immunförsvar eller så har vi bara haft tur? Inser att vi inte gjort så mycket spännande som är värt att berätta om här bara att vi haft en underbar tid med vår älskade lillsnörpa!
Ska försöka lägga in bilder lite oftare!
Kul att vara igång igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar