tisdag 6 juli 2010

Semester/Sommarlov!!!

Sedan några dagar har vi äntligen semester och sommarlov!!! SÅ skönt! Eller iaf för mig & Sigrid, Martin gör en vecka till. Sex härliga veckor ska jag & Sigrid mysa o ha roligt tillsammans, och 4 av veckorna tillsammans med vår älskade Martin. =)
Dagarna fördrivs med lek, bus och mys! Häromdan började vi med morgondisco till Smurfhits, mycket uppskattat i sådär 5 minuter. Tyvärr krävs det att även mamma dansar för att det ska bli nåt mer än enstaka skutt från Sigrid, så därav discot! =) Här är hon i full fart med att hoppa runt runt samtidigt som hon sjunger "hoppa, hoppa, hoppa"!



Inte så lätt att fota när hon studsar! =)


Annars är en av Sigrids absoluta favoriter att RITA! Oftast är det iofs mamma eller pappa som ska rita efter Sigrids beställning, och nästan jämt är beställningen KATT! Jättekul efter sisådär 100 stycken! =D Men ibland ritar hon även själv, och då helst PÅ sig själv!



Spana in snygga "tatueringen"! =) Kanske en idé hon fått av farbror Johan??

Senaste veckorna har det varit så fantastiskt varmt och härligt väder här! Några dagar har vi begett oss till badplatsen som ligger några kilometer bort. Vi fyller vagnen full med diverse leksaker, badlakan, badkläder o massa gott fika, sen tar vi bussen som går här utanför. Himla smidigt! =) Sigrid kanske inte är stormförtjust i att bada hela sig, men hon leker väldigt gärna vid strandkanten och öser vatten, sand och lera hit o dit! =)


Mycket glass blir det, och ibland kan även Martin vara med! =)

På torsdag ska jag och Sigrid åka på en lite längre utflykt till mormor och morfar. Vi ska flyga upp vilket känns lite spännande för åtminstone mamma! Sen kommer Martin upp på måndag och då åker vi till min brors sommarstuga för lite äkta sommarkänsla! =)
Trevlig sommar så länge! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar