lördag 2 januari 2010

Nytt år, nya färdigheter!

Jaha, så har vi passerat jul o nyår... Julen spenderades uppe i Ö-vik hos brorsans familj tillsammans med mamma, pappa o moster. Supermysigt! Sigrid lekte med kusinerna nästan hela veckan vilket resulterade i både nya färdigheter o nya hyss! Numera är hon väldigt bestämd o säger "NÄ!" så fort det är nåt som inte passar och klättrar på ALLT som går att klättra på! Men hon har även börjat förstå mer; hon kan numera "på beställning" slänga skräpet i soporna, slänga smutsiga strumpor i tvättkorgen o hämta en hel drös med olika leksaker! Ordförrådet växer, även om det bara är ena vägen än så länge. =)
På julafton kom så klart tomten på besök, dock tyckte inte Sigrid att han såg så vidare trevlig ut utan höll sig tätt intill faster. Men julklappar i mängder fick hon iaf, bl.a två pulkor, dockvagn, kläder, dagisryggsäck, CD mm. Och pulkorna kom väl till pass! Det snöade HELA veckan vi var uppe, VARJE dag, minst 50cm kom det nog! Så det var verkligen en vit jul, helt underbart!

Medan vi var uppe i Ö-vik hann vi även med att fira mammas födelsedag, gå på bio, få magsjuka och bada på Paradisbadet! Så det blev lite blandade upplevelser, som tur var var vi inte sjuka så länge. Roligast var nog att bada enligt Sigrid, det fanns en alldeles fantastisk liten del för små barn där hon kunde gå omkring o leka hur länge som helst! =)

Här är lite blandade bilder från veckan i Ö-vik:



Vi gjorde misstaget att låta Sigrid leka lite vid diskhon när vi lagade mat en dag... Sen ville hon inte göra annat! Så fort hon kom in i köket hämtade hon pallen, styrde den mot diskbänken o klättarade upp... Så nu har den pallen fått flytta in i förrådet!

Det syns kanske på tröjan HUR roligt hon tyckte att det var... =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar