söndag 14 juni 2009

Regn, regn o regn...

Herregud vad det regnar! Sen i fredags har det regnat non-stop, o idag har det verkligen ÖST ner. Känns inte det minsta som sommar, snarare som höst... Regningt, kallt o trist... Men men, efter regn kommer solsken sägs det ju, får hoppas att det stämmer, annars blir det en trist sommar...

Trots att det är söndag idag så har Martin varit på jobbet! Eftersom semester o pappaledighet närmar sig har han mer att göra än dagarna räcker till, så han passade på att jobba undan lite när han kunde va ensam på kontoret o det var lugnt o tyst. Och tydligen så fick han en hel del gjort. Så det var ju bra! =)

Medan Martin jobbade fick Sigrid & jag besök av Elvira o hennes mamma Sandra. Tjejerna leker så sött tillsammans nu, eller TILLSAMMANS var kanske att ta i, de verkar mest vilja TA saker ifrån varandra å "klappa" på varandra. =) Och så ska de helst sitta på exakt samma ställe, så ofta hamnar de lite smått PÅ varandra! Och så kryper de omkring så klart! =) Sigrid har hittat en "leksak" som är AJABAJA! Hon har lärt sig trycka på rätt knapp på DVD´n för att man ska få ut skivan! Så den ville de gärna leka med, men då ryckte mamma ut o sa ifrån! Ajabaja!

Här är lite bilder från idag, o en annan dag då solen lyste (känns som att det var väldigt länge sedan tyvärr!).


Otroligt vad de kan stöka ner va! =)



Sötisarna kryper tillsammans!

Skoj att gunga, å härligt med sol (den saknar vi)!

1 kommentar: